LeeFrame®: Metal Stud producten

Voor de droge afbouw leveren wij zowel de standaard als maatwerkprofielen, compleet met alle denkbare toebehoren.

LeeConstruct®

LeeConstruct®, StaalFrame en Lichte constructies, geeft u vaak mogelijkheden tot ruimte- en veelal gewichts- en dus geldbesparing.

Doe Het Zelf idee

Doe Het Zelf, uitgewerkte projecten van en voor particulieren.

LeeConstruct®: Lichte Constructies

Met LeeConstruct®, StaalFrame / lichte constructies, zijn mogelijkheden ontstaan die, zonder dure aanpassingen met traditionele bouwmethodieken niet mogelijk zijn.

Welkom op de website van Syvado!

Syvado levert het innovatieve LeeConstruct® systeem. 

Met het volledige leveringspogramma van Metal Stud Profielen, inclusief alle toebehoren en aanvullende producten, zijn wij in staat u compleet te bedienen met materialen voor de droge afbouw.

Met LeeConstruct®, StaalFrame / lichte constructies, hebben wij de mogelijkheden in huis om ruimte- en gewichtsbesparende constructies te leveren op plaatsen waar traditionele bouwmethodes niet uitvoerbaar zijn zonder dure aanpassingen.

Naast dit leveringsprogramma beschikken wij over de mogelijkheden voor maatwerkprofielen en maatwerkafwerkingen. Indien gewenst is er naast alleen levering van materialen de mogelijkheid om ook de complete montage door, door ons geselecteerde, dealers te laten verzorgen. Syvado staat u dan, samen met de engineering van Leebo B.V., vanaf het ontwerp tot en met montage gereed bij.

Dak- en gevelsystemen.

Met dit leveringsprogramma hebben wij niet alleen toegang tot de vele mogelijkheden van deze binnenafwerkingen, maar ook de expertise van dak- en gevelbekledingen.

Syvado is daarmee aanspreekpunt voor het ontwerpen van complete projecten voor wat betreft binnenwanden, plafonds, dak- en gevelbekledingen. Mede door de vele materiaal mogelijkheden, alles met de esthetische en elegante uitstralingen van duurzame producten.

Met deze producten ontwikkelen wij graag, samen met de engineering van Leebo B.V., maatwerk in de verschillende systemen. Voor architecten, ontwerpers en opdrachtgevers hebben wij vele mogelijkheden om steeds weer innovatief en exclusief te kunnen zijn.

Alle systemen zijn toepasbaar op nieuwbouw, renovaties en / of restyling van bestaande projecten. Zie de uitgewerkte referentie projecten op deze website.

De Syvado systemen zijn onderverdeeld in productgroepen:
- LeeFrame®:       Standaard en Maatwerk Metal Stud Profielen inclusief alle toebehoren voor de complete droge afbouw.
LeeConstruct®:  StaalFrame Maatwerk Profielen compleet met alle toebehoren voor lichte, veelal gewichtbesparende, constructies.
- LeeBond®:          Composietmaterialen ten behoeve van gevelsystemen.
- LeeBrick®:          Steenachtige, Natuursteen en Keramische gevelbekledingen.
- LeeFast®:           Ontwikkelde / toegepaste ophangmethodes voor gevelsystemen.
- LeeWall®:

De overige maatwerk metalen dak- en gevelbekledingen, bijvoorbeeld met Coil coated Aluminium en Staal, CorTenstaal, Koper, RVS en Zink.

 • Website

  Laatst bijgewerkt: 19-4-2014.

  De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en verder uitgebreidt.

  Wenst u verdere toelichting of bent u geïnteresseerd in een persoonlijk, technisch advies kunt u te allen tijde contact opnemen.

  Kijk voor de verschillende mogelijkheden op CONTACT.

   

  Download: Algemene brochure.

Postadres

Postbus 8174
3009 AD  Rotterdam

User Login